De beste koop: Sloggi Herenondergoed!

Wist je dat er sinds 1979 meer dan één miljard Sloggi’s zijn verkocht en dat er elke minuut 126 Sloggi’s worden geproduceerd? En dan gaat het niet alleen om vrouwenondergoed, ook bij de mannen is het Sloggi-ondergoed razend populair. Dat is goed te begrijpen als je kijkt naar dé basisvoorwaarde van de man bij het kopen van ondergoed: het draagcomfort! Dat is  juist datgene waar de Sloggi-onderbroeken in uitblinken. Door te kiezen voor een juiste mix van katoen en lycra voelt het materiaal heerlijk zacht en comfortabel aan, en door speciale snijtechnieken zijn elastieke banden bij de taille en beenopeningen voorgoed verleden tijd. Gelukkig zijn de herenonderbroeken van Sloggi uitgerust in diverse coole designs, dus ook geschikt voor de stoere mannen onder ons! Sloggi maakt gebruikt van huid- en milieuvriendelijke textielen.

Verschillende modellen

De basiskleuren van het Sloggi herenondergoed zijn grijs, zwart en wit, met hier en daar een funky design. Het herenondergoed kenmerkt zich door een goede pasvorm met een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Hieronder zijn een aantal bekende modellen op een rijtje gezet.

  • Sloggi rekbare boxershorts
  • Sloggi strakke boxershorts
  • Sloggi Slips
  • Sloggi Tangaslips
  • Sloggi Active Slips
  • Sloggi Active Boxershorts

Bij het kiezen van ondergoed is het goed om voor ogen te houden wanneer je het gaat gebruiken. Heb je een actieve baan of zit de hele dag op kantoor? Houd je van een strakker model of heb je het liever wat losser? Bij het sporten is het aan te raden om te kiezen voor een Active Slip of Active Boxershort omdat deze speciaal ontworpen zijn om alles perfect op de plaats te houden.

Het Sloggi ondergoed is van hoogwaardige kwaliteit waardoor het jarenlang meegaat en de pasvorm behoudt. Sloggi’s hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding!